Degut al confinament per culpa del Covid-19 i les restriccions que aquest suposa, ens hem vist obligats a aplaçar la 8a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega. S’havia de celebrar a Can Colapi el pròxim dissabte 6 de juny organitzada per d’Agrat i Matoll amb la col·laboració de l’ajuntament de Tàrrega. L’edició amb tots els elaboradors i paradistes queda ajornada fins que la situació es normalitzi i es pugui celebrar amb totes les condicions i garanties.

Tot i això, els amants de la cervesa artesana podran gaudir d’un tast de cerveses artesanes per a 70 persones que tindrà lloc el dissabte 6 de juny, a les 7 de la tarda, a la terrassa exterior de La Soll, situada a la plaça de les Nacions sense Estat. Tots els organitzadors hem preparat un protocol per mantenir totes les mesures de seguretat i control de l’aforament. A més, s’organitzaran les taules amb un màxim de 10 persones que mantinguin la distància i hi haurà un voluntari per cada taula que servirà les cerveses amb guants i mascaretes.

El tast serà un maridatge gastronòmic, amb productes de proximitat, i músical a càrrec del l’artista targarí Albert Sala. El tast de cerveses artesanes comptarà amb 6 varietats diferents de petits elaboradors com Lo Vilot, C13, Vella Caravana, Cerveses Ponent, Gambusí i Matoll conduït per en Jordi Segarra.

El preu és de 12 euros amb vas inclòs i les places limitades ja es poden adquirir al web www.agratickets.cat fins a exhaurir existències.

Si tot això no et sembla suficient per venir, sàpigues que aprofitarem l’ocasió per anunciar la nova data de la 8a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega!

Dia: Dissabte 6 de Juny
Hora: 19:00 de la tarda
Lloc: La Soll, plaça de les Nacions sense Estat (Tàrrega)