Després de l’èxit d’assistència i la voluntat d’aprendre que va tenir l’anterior curs que vam impartir a l’Escola Agrària de Tàrrega, l’alumnat i professorat ens han demanat posar en pràctica tot el material teòric après.
Així doncs, aquest cop, farem un curs més pràctic amb l’objectiu que els assistents puguin experimentar de primera mà com és el procés d’elaboració de la cervesa artesana.
El taller està dividit en tres sessions on en la primera, i més extensa, és farà un repàs de la teòria apresa i començarem a fer tot el procés d’elaboració. En la segona donarem pas a l’embotella’t i la tercera serà el tast de la cervesa ja acabada, després de la seva maduració, feta pels propis alumnes.
D’aquesta manera, amb la finalització d’aquest taller, és tancarà el cicle que vam iniciar en el curs anterior. I així cada alumne podrà fer la seva pròpia cervesa, amb un coneixements mínims, a casa seva d’una manera artesana i més saludable .

Taller Agrària Tàrrega

Dies: 5 i 18 de maig i 15 de juny
Horari: 5/5 de 10h a 18h, 18/5 de 10h a 14h i 15/6 de 10h a 12h.
Lloc: EA de Tàrrega, Avd. Tarragona, s/n, Tàrrega