Truca'ns ara: 619.437.207

Neix MS, el vi amb flor de saüc

El celler Matallonga és una petita explotació familiar situada al poble de Fulleda (Les Garrigues), un projecte que neix fruit d’una llarga tradició com a pagesos i viticultors i d’un gran respecte per la terra i per l’entorn.

Treballen les seves 10 hectàrees de vinya de manera sostenible, i han fet un pas més aplicant l’agricultura regenerativa (Es tracta de generar noves maneres de relacionar-nos amb la natura que ens permeten deixar de lluitar contra ella, per començar a treballar i aliar-nos amb ella).
Els seus vins venen marcats per l’esforç, la il·lusió i el territori on ens trobem, vins plens d’autenticitat i singularitat.

Tot això son aspectes que a Matoll ens han atret d’un bon principi per crear sinergies. La proximitat i la seva manera d’actuar encaixen a la perfecció amb la nostra manera de pensar i de fer i és per això que vam voler fer una col·laboració conjunta.

Després d’alguna que altra trobada tastant vins i cerveses va sorgir la idea d’elaborar un vi incorporant alguna tècnica cervesera i un producte del nostre entorn. I així tal i com fem la nostra de cervesa de saüc, vam fer un dry hopping de flor saüc al seu vi blanc de vinyes velles de macabeu, l’Escorça, esdevenint un vi peculiar com és l’MS .

Presentació del MS al Fem Cadena

  • SEGUEIX-NOS

  • COMPARTEIX

  • ON SOM