Truca'ns ara: 619.437.207

Associació Alba de Tàrrega

L’Associació Alba de Tàrrega és una entitat sense afany de lucre, de gestió ètica, solidària, participativa que busca la innovació i l’adaptació al canvi i que pretenem compartir un projecte comú. Està actualment treballant per a millorar la qualitat de vida de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat psíquica, física i mental de pobles i ciutats de les comarques de l’ Urgell i la Segarra i excepcionalment d’altres llocs. Amb 40 anys d’història, i més de 250 treballadors és una de les empreses més importants de la comarca.

Des que d’un temps cap aquí les retallades en certs sectors ha estat brutal, això ha portat a que moltes persones en risc d’exclusió social, o amb malaltia física, psíquica o mental, no tinguin oportunitats per desenvolupar-se social i laboralment, o simplement, tenir alguna raó per la que sortir de casa. La cosa s’agreuja en els Centres Especials de Treball com l’Associació Alba, doncs no poden optar a places noves, i la gent que puja d’escola, sovint hagi de tornar a casa. Per aquesta raó moltes entitats han de buscar nous projectes i fer anar la imaginació, per tal que la gent nouvinguda d’altres indrets del territori, o la gent ja esmentada puguin tenir una oportunitat en el món laboral… o simplement, alguna motivació.

Per aquesta raó, un dels projectes de l’Associació Alba és buscar sinergies entre empreses per l’ inserció laboral de persones en risc o exclusió social i això és el que ha fet Cerveseria Matoll. Hem signat un acord de col·laboració, amb l’Associació Alba, on les diferents parts asseguren ser sensibles amb aquest tema i intentar treballar per a fomentar aquesta inserció. Des del 2014 hem incorporat el Jose en el treball diari de la cerveseria.

Nosaltres entenem el nostre treball de forma cooperativa i amb uns valors socials per gestionar el nostre projecte, per tant incorporar al Jose fa més viu el nostre treball.

Foto_Jose_Taller_Alba_1
Foto_Jose_Taller_Alba

  • SEGUEIX-NOS

  • COMPARTEIX

  • ON SOM