L’Avinguda del Canal de Mollerussa, tornarà a convertir-se per tercer any consecutiu, en aparador de l’oferta comercial, de serveis i oci de Mollerussa juntament amb una petita mostra de cervesa artesana. El Mercat d’Estiu i Mostra de Cervesa Artesana, una iniciativa de l’Associació Mollerussa Comercial i de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell amb la nostra col•laboració, Cerveseria Matoll, que després dels èxits anteriors hem apostat per repetir format i ubicació.

Les parades dels associats a Mollerussa Comercial, oferiran una gran varietat d’articles, aquest dijous 14 de juliol, a partir de les vuit de la tarda i fins a les dotze de la nit, amb els preus propis de la temporada de rebaixes. Juntament amb restauradors i els 5 cervesers de la Mostra.
A la Mostra de Cervesa Artesana hi assistiran cinc productors del territori, Cerveseria Matoll de Belianes, Cerveses Ponent de Seró, La Vella Caravana de Menàrguens, La cervesa CTretze Pirineus de La Pobla de Segur i Cervesa Lo Perot de Penelles, que oferiran les peculiaritats d’aquesta beguda que cada cop compta amb més adeptes. El sector de la cervesa artesana està tenint una important implantació en la demarcació de Lleida, elaborant productes d’una alta qualitat. Les cinc cerveseries de la Mostra formen part de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.

A més hi haurà música amb un dj en directe i el sorteig d’un cap de setmana en un Resort&Spa iniciat per Mollerussa Comercial. Tots els clients que comprin o consumeixin als establiments associats a Mollerussa Comercial entraran dins el sorteig.

 

Mercat i Mostra Mollerussa 2016

Dia: 14 de Juliol 2016
Horari: de 20h a 00h
Lloc: Avinguda del Canal de Mollerussa