Aquest dissabte, 25 de novembre, es celebrarà el primer Festival Birramoll a Mollerussa amb cervesa pròpia, la Matoll&Mollerussa!

Festival Birramoll Cartell

Estem molt contents i orgullosos que l’Ajuntament de Mollerussa ens hagi escollit per fer una cervesa amb nom propi per afegir un atractiu més que ajudi a promocionar la ciutat de Mollerussa.

La presentació oficial la farem aquest dissabte en el marc del primer Festival Birramoll, nascut de la col·laboració que hem fet en diverses ocasions amb la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa en el seu Birra i Mots, proposta on es maridava cervesa i literatura.

També destacar que l’etiqueta ha estat dissenyada per l’artista local Sergi Gaya “Peon”. Una etiqueta amb un toc personal, fresc i diferent. Dir que l’etiqueta anirà canviant, ja que també es volen fer partícips del projecte i promocionar els diferents artistes amb què compta la ciutat.

Presentació Matoll&Mollerussa

El Festival Birramoll tindrà lloc al Pavelló Pla d’Urgell des de les 6 de la tarda fins a les 12 de la nit amb la participació de 3 grups locals, els Walkin Roots, Kapritxo i Sonotone. També comptarà amb la col·laboració de dues entitats del poble com són l’Agrupament Escolta Cal Met que seran els encarregats de l’elaboració d’entrepans de llonganissa i la seva venda, i del Jovent de Mollerussa que portaran la barra on hi haurà 5 tiradors de cervesa Matoll, 1 exclusiu de la Matoll&Mollerussa i en els altres 4 aniran rotant les diferents varietats que elaborem. El Festival Birramoll compta amb un vas exclusiu per l’ocasió per poder degustar tota la gamma Matoll.