El pròxim 28 i 29 de juliol, dins del marc de la Festa Major de Belianes, us volem donar l’oportunitat de gaudir d’una exposició de pintura tot degustant una cervesa Matoll.

Des de la cerveseria Matoll i el centre de belles arts L’Esquirol de Tàrrega ens complau fer-vos un petit tastet de les obres que han realitzat, les seves alumnes, durant aquest curs a l’escola. L’Esquirol a part de ser la botiga de referència en material per belles arts de Tàrrega, també centra la seva activitat a fer classes de pintura i altres tècniques per donar suport a la inquietud artística que tenim moltes persones.

Dirigint el grup ens trobem a la Paquita Sánchez, pintora de Castellserà, de la qual us volem fer un petit esment de la seva trajectòria professional. Centrada en una formació basada en monogràfics específics de dibuix, pintura i aquarel·la a l’escola d’arts i oficis Ondara de Tàrrega, Leandre Cristòfol de Lleida, acrílics amb Ernest Ibáñez, retrats a l’ oli amb Carmen Alquézar, color amb Miguel Torrús, perspectiva amb Aida Mauri i altres.
Sempre ha compaginat la vida laboral amb la seva passió per la pintura des de l’adolescència, i fa més de quinze anys que dona classes a diferents col·lectius. Des d’aquest any pot centrar-se en la tasca pedagògica, i pot transmetre els seus coneixements a adults i nens, i bolcar-se de ple en la pintura i totes les seves tècniques.

Animar-vos a fer un tomb per l’exposició, beure una cervesa i dir-vos que si us agrada i voleu obtenir coneixements bàsics per iniciar-vos en el fantàstic món de l’art, la Paquita us espera a L’Esquirol de Tàrrega.

Dies: 28 i 29 de Juliol
Horari: Dissabte de 19h a 21h/Diumenge de 12h a 14h i de 19h a 21h
Lloc: Cerveseria Matoll (c/ La Closa 25)

MOLT BONA FESTA MAJOR