MALTES- Pils, Caramunich, Carapils i civada.
LLÚPOLS- Willamette i Citra.
NOTA DE TAST- Color daurat, net i nítid. El recull de les herbes aromàtiques del corb son presents en nas, resina de pi, notes cítriques i subtils tocs de coca de pa. Entrada de malta dolça, seca amb notes de llima, afruitada i balsàmica. Lleugera amargor. Cos lleuger i carbonatació moderada. Lleugera amb caràcter, però subtil, elegant refrescant i sobretot amb sabor. Els lleugers sabors cítrics, donen pas a un agradable gust retro nassal d’herba fresca.
MARIDATGE RECOMANAT- Degut al seu alt contingut aromàtic a herbes del Riu Corb, romaní o bruc, son ideals els plats amb herbes aromàtiques. Sobretot fets amb carns blanques o peix blanc a poder ser plats freds. Però nosaltres us demanem que us atreviu amb uns Maki Sushi en una vetllada d’estiu.
Amargor (IBU): 33
Color (EBC): 12