Barcelona Beer Festival (BBF) neix amb la voluntat de mostrar les bondats de la cervesa artesana al gran públic, així com les darreres novetats a la gent del sector. A més a més de degustar infinitat de cerveses també es duen a terme jornades professionals, hi haurà espais gastronòmics i molt més.Un punt de trobada pels amants de la cervesa artesana.

Aquesta és la quarta edició del Barcelona Beer Festival. Durant tres dies (13,14 i 15 de març) el Museu Marítim de Barcelona (Drassanes), per segon any consecutiu, posarà la cervesa artesana com a focus d’atenció amb la voluntat de donar-la a conèixer i que més i més gent la descobreixi. El gran avantatge d’aquest festival es poder gaudir d’un producte excel·lent que qui el prova, no queda indiferent i s’hi enganxa!

Hi haurà una gran barra de més de 60 tiradors a on aniran rotant les més de 300 cerveses artesanes on aquest any hi serà present la nostra Matoll Saüc. La nostra cervesa artesana de saüc és una cervesa molt particular pel seu aroma i gust a una flor desconeguda per la majoria però present al nostre entorn. Ha estat escollida després d’una gran selecció i ens sentim molt orgullosos de formar part d’aquesta quarta edició que esperem no en sigui l’última i poguem aportar noves novetats en propers certàmens del Barcelona Beer Festival.

Donat què els gustos i interessos del públic no es poden predir, no es pot avançar el dia i hora que serà servida la nostra Matoll Saüc. Els organitzadors del Barcelona Beer Festival intentaran que en tot moment hi hagi un equilibri d’estils, procedències i interessos. Així que us esperem a tots i que pugueu disfrutar d’un festival únic en el sector de la cervesa artesana i gaudiu de la nostra cervesa i de moltes altres.

Barcelona Beer Festival Cartell