Bé! Ja en van quatre! Quatre anys presents a un dels millors esdeveniments cervesers europeus, el Barcelona Beer Festival!
Com ja sabeu, el Barcelona Beer Festival (BBF) és un esdeveniment fet per i per als amants de la cervesa artesana. Neix amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat, per això durant tres dies (16-17-18 de març) tornaran a posar la cervesa artesana als focus d’atenció amb la voluntat de donar-la a conèixer i que més i més gent la descobreixi.
Enguany ja és la setena edició i tornen a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat on acolliran a tots els cervesers amb l’afany d’evitar les llarguíssimes cues, d’anys anteriors, i on l’any passat només van ser en algunes hores puntuals i aprofitar l’espai per desenvolupar les exitoses jornades professionals, la internacionalització, els vincles amb la gastronomia o la música i altres expressions artístiques.
Cerveseria Matoll portarà la Fart the Cops dins d’una selecció de més de 400 cerveses d’arreu del món. Una Double Black Ipa, la més imponent de les nostres cerveses artesanes. Fresca i balsàmica, amb tocs de regalís i toffe. Destaca els aromes de malta torrefacta i caramel, i les notes herbàcies del llúpol. Predomina una amargor persistent, amb tocs de fruita cítrica, però sobretot resinosa. Una perla per descobrir!

Tercer any del Barcelona Beer Challenge, amb 750 cerveses presentades, un concurs cerveser que vol premiar i donar més valor a la cervesa artesana. Els premis és donaran el 18 de març dins els actes del BBF’18.
En presentem dues a veure si tenim sort!
Donat què els gustos i interessos del públic no es poden predir, no us podem dir el dia i hora que serà servida la nostra Matoll Fart The Cops. Els organitzadors del Barcelona Beer Festival intentaran que en tot moment hi hagi un equilibri d’estils, procedències i interessos. Així que us esperem a tots i que pugueu disfrutar d’un festival únic en el sector de la cervesa artesana i gaudiu de la nostra cervesa i de moltes altres.