Aquest any ja en van 7! Set anys, que picant pedra vam poder obrir la nostra microcerveseria, Matoll. Vam començar elaborant 4 cerveses artesanes i ara ja en fem 11 varietats!! Intentem millorar cada dia les nostres receptes perquè pugueu gaudir de les nostres cerveses. L’any anterior vam ampliar la gamma amb una cervesa de bota, l’Aged Saison, envellida 6 mesos en botes de vi de Costers del Segre. Vam presentar-vos, un vi amb flor de saüc, una col·laboració amb el celler Matallonga de Fulleda, el MS. I aquest dissabte la novetat és l’Estraperlo, la cervesa fermentada amb most de Chardonnay, col·laboració amb el celler Carviresa de Tàrrega, i una lager, un tipus de cervesa fermentada a baixa temperatura.
El dia 16 de novembre tenim moltes activitats per vosaltres i volem que les disfruteu!
Celebrem de la 4a Matoll Beer Mile! Després de l’èxit de les edicions anteriors, tornem amb la cursa més boja! Una milla (1609 metres), on cada 400 metres s’ha de beure una ampolla Matoll!! Qui vingui amb la disfressa més original li regalem el dinar!

Presentem la novetat d’aquest any, fruït de sinergies amb petits productors de la zona per donar valor als nostres productes! L’Estraperlo, la cervesa feta amb most de vi, de la varietat Chardonnay, una Grape Ale de 7 graus, en la qual hem fet una triple fermentació.

Volem que ens acompanyeu i participeu de les activitats però sobretot que gaudiu perquè sense vosaltres tot aquest projecte no seria una realitat!

Ho volem celebrar com cal i per això no hi pots faltar.

Horari previst:

*10.00 h-Obrim portes. (Recollida de dorsals 10:30 h)
*10.00-11.30 h-Esmorzar.
*11.00 h-4a Matoll Beer Mile (Recollida de dorsals 10:30 h)
*11.45 h-Entrega de premis.
*12:00hConcert amb Albert Sala (cantant de La Terrasseta de Preixens) i  Gerard Asensio (ex Skatu).
*12.00 h-14.00 h-Beermut (3€).
*Al migdia-Presentació de l’Estraperlo a càrrec de La Contxa.
*14.00 h-15.30hDinar:
Opció 1: Amanida + “Asado argentí”+ Paella + Postres.(10€)
Opció 2: Amanida + Paella + Postres. (6€).
Postres: Gelats artesans o fruita.
*16.00 hConcert amb el Salinsky. (Rumba per tothom)
*17.00hConcert amb el grup The Beer o’Clock Band. (Rock sense embuts)

Hi haurà cerveses tot el dia!
**Contacta amb nosaltres per fer la reserva del dinar**