Cartell Fira Tàrrega 2017L’Associació Agrat, Cerveseria Matoll i la Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega organitzen de nou la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega. La principal novetat d’enguany serà el trasllat de la Fira a l’espai de Can Colapi, espai municipal de major superfície i òptim per a desenvolupar activitats paral·leles. A més, s’aposta per ampliar l’horari, que serà de 12 del migdia a 3 de la matinada.

Tàrrega acollirà el proper dissabte 3 de juny la 5a edició de la seva Fira de la Cervesa Artesana, la qual oferirà més de 75 varietats d’aquest producte que tant ens agrada. El públic podrà tastar cerveses elaborades de forma artesanal per part de 15 productors.

En l’edició del 2016 es van servir un total de 2.200 litres i enguany s’espera mantenir aquesta xifra amb 15 cervesers provinents d’arreu del territori català: C13 (La Pobla de Segur), La Vella Caravana (Menàrguens), Lo Perot (Penelles), Cerveses de Ponent (Seró), Lo Vilot (Almacelles), Les Clandestines (Montferri), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Lo Gambusí (Tortosa), Cerberus (Artès), Marina (Blanes), Lupulus (Casp), Quer (Berga), Vandals (Pont de Suert), Biir (Barcelona) i Matoll (Belianes). Fidels a l’esperit de la convocatòria, dels tiradors només rajaran cerveses de comercialització limitada. També es podran tastar cerveses inèdites fetes únicament per a l’ocasió. Dins d’aquests 15 productors hi ha les 6 cerveseries que formen part de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.

PRINCIPALS NOVETATS

CANVI D’UBICACIÓ: L’aposta del canvi d’espai, a Can Colapi, ve marcada per una major superfície i també per un augment de les hores d’obertura que aniran des de les 12 del migdia fins a les 3 de la matinada amb un gran ventall d’activitats paral·leles(jocs infantils i activitats esportives de l’Agrupació Excursionista de Tàrrega). També és un símptoma inequívoc del creixement que experimenta la fira.

MÉS FOOD-TRUCKS: A més, també es farà una millora important en la quantitat de food-trucks que oferiran una variada oferta gastronòmica per dinar i sopar per a tots els assistents amb una aposta important pel territori, a banda de la tradicional paella feta amb cervesa artesana a un preu de 3,5 euros (platillo) i amb obsequi de regal per a les primeres persones que reservin a agrat@agrat.cat.

CONCERTS GRATUÏTS, PLATS FORTS DE LA FIRA

5a Fira Tàrrega ConcertsUn altre dels atractius de la 5a Fira de la Cervesa Artesana serà la variada proposta de concerts en directe i gratuïts. Així, a 2/4 de 4 de la tarda, després de la paella popular, actuaran Pascual & Els Desnatats, membres de La Terrasseta De Preixens. Posteriorment, a les 6 de la tarda, hi haurà l’actuació dels lleidatans Spring Riot, amb versions pop-rock. A les 10 de la nit arribarà el moment de Fina la Ina amb una proposta artística que barreja la cobla clàssica amb dosis d’humor irreverent. I finalment tancarà la nit el grup basc Potato, un referent històric de l’ska i el reggae. Paral·lelament, s’oferiran sessions de DJ Mistery, Dj Hombreras i DJ Txirivú.

 

US ESPEREM AMB ELS TIRADORS OBERTS!