Carell Fira Cervesa Artesana Tàrrega 2016L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll tornem a unir esforços, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida per celebrar el proper dissabte 4 de juny la 4a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega!

Tàrrega acollirà el dissabte 4 de juny la quarta edició de la Fira de la Cervesa Artesana, camí de convertir-se en l’esdeveniment més significatiu a Lleida en relació a aquest producte de proximitat. Des de les 12 del migdia i fins passades les 12 de la nit, la plaça del Carme aplegarà una tretzena d’elaboradors d’arreu del territori català, els quals posaran a l’abast més de 70 varietats de cerveses.

Les microcerveseries artesanes que provenen d’arreu del territori català són:  C13 (La Pobla de Segur), La Vella Caravana (Menàrguens), Lo Perot (Penelles), Cerveses de Ponent (Seró), Espina de Ferro (Anoia), Les Clandestines (Montferri), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Gàrgola (Sant Vicenç de Torelló), Picarda (Mequinensa), Cerberus (Artès), Quer (Berga), Casa Dalmases (Cervera) i Matoll (Belianes)
Dins d’aquests 13 productors hi ha les 6 cerveseries que formen part de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.

Novetats d’aquesta 4a edició:

Presentació Ravensbeer:

Dijous 2 de juny es farà la presenatció al bar Kirikú de Tàrrega de la Ravensbeer, la cervesa artesana fruit de la col·laboració entre La Segarreta i Cerveseria Matoll. Una cervesa feta amb ravenissa blanca, una flor blanca un punt picant que trobem per tot el terme quan comença la primavera. Canya a 1 euro fins acabar existències!!

IMG_20160414_135202

Destxapa’t:

El divendres 3 de juny a la nit tindrà lloc un corretapes per diferents restaurants de Tàrrega. Els participants recorreran quatre locals gastronòmics (Novum, Ateneu, Dpans i Kirikú) on tastaran una tapa acompanyada del maridatge d’una cervesa artesana escollida per a l’ocasió. Tots els participants tindran un obsequi i les places són limitades (preu: 15 euros · Reserves a les xarxes socials d’Agrat Tàrrega i agrat@agrat.cat).

desxapat

Nou espai: el “catòdrom”

El 4 de juny, durant la fira, dels tiradors només rajaran cerveses de comercialització limitada. A més, s’estrenarà el “catòdrom”, espai de maridatge de cerveses amb comentaris d’un especialista (preu: 8 euros). El “catòdrom” tindrà lloc a la 1 del migdia (maridatge amb xocolata artesana Aynousé d’Agramunt), a 2/4 de 6 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre.

Activitats que repetim ja que van tenir molt bona acollida seran; la celebració de “Lo Gran Dictat Lleidatà” on es recrearà el popular joc de TV3 però en versió lleidatana i on els concursants hauran de demostrar els seus coneixements sobre la terra.I l’“Escala-Birres”, els més atrevits a pujar caixes de cervesa i fer la torre més alta.(amb el suport del Centre Excursionista de Tàrrega)

escala birres

A l’hora de dinar, la fira organitzarà una paella popular realitzada amb cervesa artesana (preu: 6 euros) amb obsequi per a les 300 primeres persones que reservin a agrat@agrat.cat. Per sopar, el restaurant targarí La Cava elaborarà dues cassoles.

També com cada any les cerveses és serviran en gots de vidre, commemoratius de la fira, on és podrà degustar tota la qualitat de la cervesa artesana. Com a novetat, aquest any, es vol potenciar el petit tast per poder degustar més cerveses i per això s’ha marcat el vas per fer petites consumicions; i l’ ubicació és la de cada any, a la Plaça del Carme (El Pati), al vell mig de Tàrrega.

Programació de la 4ª Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega:

12.00- Inici de la IV Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega.
12.00- 14.00– Beermut.
13.00-14.00– Cata/maridatge de cerveses i xocolates artesanes Aynousé d’Agramunt. Preu 8€. Espai Catòdrom
13.30– Concert amb Morena Tradipatxanga.
14.00– Paella popular. Obsequi als 300 primers. Preu 6€.
15.00– Dj.
16.00– Lo Gran dictat Lleidatà.
17.00– Escala-birres.
17.30– Cata guiada de cerveses artesanes. Preu 8€. Espai Catòdrom.
18.30Digal’s-hi Inquiets (patxanga).
19.30– Cata guiada de cerveses artesanes. Preu 8€. Espai Catòdrom.
20.30– Sopar a càrrec del restaurant La Cava de Tàrrega.
22.00– Concert amb Kerman ( punk-rock, ska ).
00.00– Fi de fira.

Aquests horaris son orientatius.

 

NO HI FALTEU!! CAP CUL BUIT!! Llupolitzat!!!