Cartell Fira Cervesa Artesana Tàrrega 2015L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll tornem a unir esforços per celebrar el proper dissabte 6 de juny la 3a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega!

Des de les 11 del matí i fins a les 12 de la nit, una catorzena de productors d’arreu del territori català mostraran les més de 70 varietats de cerveses realitzades de forma artesanal! En aquesta edició es podran tastar cerveses inèdites fetes únicament per a la ocasió. Cada un d’ells portarà 4 sortidors de cervesa.
Les microcerveseries artesanes que provenen d’arreu del territori català són: La Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Lo Gambusí (Delta de l’Ebre), Zulogaarden (Molins de Rei), Les Clandestines (Montferri), Cerberus (Artés), La Calavera (Sant Joan de les Abadesses), Lo Perot (Penelles), Biir (Argentona), Popaire (Blanes), Hope (Sant Boi de Llobregat), Casa Dalmases (Cervera), Cerveses Ponent (Seró), La Vella Caravana (Menàrguens) i Cerveseria Matoll (Belianes).
Dins d’aquests 14 productors hi ha les 4 cerveseries que formen part de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.
Una de les activitats d’enguany serà la celebració de “Lo Gran Dictat Lleidatà” on es recrearà el popular joc de TV3 però en versió lleidatana i on els concursants hauran de demostrar els seus coneixements sobre la terra. A l’hora de dinar, la fira organitzarà una paella popular realitzada amb cervesa artesana i amb obsequi de regal per als 300 primers comensals: un barret de palla exclusivament dissenyat per aquesta 3a edició.

Barrets Fira

També com cada any les cerveses és serviran en gots de vidre, commemoratius de la fira, on és podrà degustar tota la qualitat de la cervesa artesana; i l’ ubicació és la de cada any, a la Plaça del Carme (El Pati), al vell mig de Tàrrega.
Com ha novetat i coincidint amb la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i la Juventus FC, hi haurà pantalla gegant de LED, “Fan Zone” i moltes sorpreses…Fira,Birra, Champions!!!

Pantalla LED Fira

Programació de la 3ª Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega:

11:00-21:00: Jocs infantils, mercat de productes i burrets.
12:30 o 13:00-14:00: Alia’s (grup musical infantil).
14:00: Dinar. Paella Popular feta amb Cervesa Artesana i música ambient.
15:30-16:30: Combo Terrasseta de Preixens.
16:30-17:00 o 17:30: Lo Gran Dictat Lleidatà.                                                                                                                                                    17:30-18:30: Escalabirres, a càrrecdel Centre Excursionista de Tàrrega.
18:30-19:30: Quartet Krocket Band ( música Klezmer de Calaf)
19:30-20:00: Presentació de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.
20:15-23:00: Sopar + Final de la Lliga de Campions amb PANTALLA LED.
23:00-00-30: Los Ternura.
…I DJ’S + noves activitats. Hi haurà parades de menjar tot el dia.

Aquests horaris son orientatius.

NO HI FALTEU!! CAP CUL BUIT!! Llupolitzat!!!