Aquest dissabte, 20 d’octubre, es celebrarà el segon Festival Birramoll a Mollerussa amb cervesa pròpia, la Matoll&Mollerussa!

Orgullosos que l’Ajuntament de Mollerussa ens hagués escollit l’any passat per fer una cervesa amb nom propi, per afegir un atractiu més que ajudi a promocionar la ciutat de Mollerussa, aquest any hem presentat la nova Matoll&Mollerussa.

Destacar que l’etiqueta ha estat dissenyada per l’artista local Carme Maria Martín. Una etiqueta amb una il·lustració amb un disseny vistós per la gamma cromàtica escollida que representa una dona amb unes llargues trenes que recorden la civada. Dir que l’etiqueta anirà canviant, ja que també es volen fer partícips del projecte i promocionar els diferents artistes amb què compta la ciutat.

Festival Birramoll

De la col·laboració que hem fet en diverses ocasions amb la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa en el seu Birra i Mots, proposta on es maridava cervesa i literatura, neix el Festival Birramoll que aquest any és la segona edició i vol consolidar-se com una proposta més en l’oci de Mollerussa.

El  2n Festival Birramoll tindrà lloc al Parc Municipal de Mollerussa des de les 2/4 de 7 de la tarda fins a les 12 de la nit amb la participació d’un espectacle infantil, “Salta, Canta i Balla” de la Cia. Sacespectacles i dos grups de música, els Pascual i els Desnatats (components de la Terrasseta de Preixens) i els Pinga Patxot de Mollerussa. També comptarà amb la col·laboració de dues entitats del poble com són l’Agrupament Escolta Cal Met que seran els encarregats de l’elaboració d’entrepans de llonganissa i la seva venda, i del Jovent de Mollerussa que portaran la barra on hi haurà 7 tiradors de cervesa Matoll, 1 exclusiu de la nova Matoll&Mollerussa i en els altres 4 aniran rotant les diferents varietats que elaborem. El Festival Birramoll compta amb un vas exclusiu per l’ocasió per poder degustar tota la gamma Matoll.