Truca'ns ara: 619.437.207

Matoll Blat

“Una cervesa de blat que es gaudeix sobretot en boca, la més rústica i la que ens transporta a temps remots. Seca, salada i sobretot saborosa.” per Xavi Ayala (Somelier)

Ampolles Matoll Blat Formats
Matoll Blat Got

TIPUS- American Wheat.
MALTES- Pilsen i Blat.
LLÚPOLS- Tettnager, Saaz, Spalt Select, Hellertauer.

NOTA DE TAST- Color palla pàl·lid. Aromes de maltes i pa fresc amb lleus notes florals i de pell de llima. Entrada fresca i amb una suau dolçor. Cos lleuger i carbonatació moderada. Textura densa. Traços d’escorça de pa. Amargor lleugera i astringència suau. Una cervesa de glop fàcil i sabor net!

MARIDATGE RECOMANAT- aperitius, formatges semicurats, formatges artesans de cabra o de llet crua de vaca.
Temperatura idònia de consum: 6º-10º.

Alcohol (ABV): 4,5%

Amargor (IBU): 17

Color (EBC): 8

  • SEGUEIX-NOS

  • COMPARTEIX

  • ON SOM