Serà el tercer any que estarem presents al Barcelona Beer Festival!
Com ja sabeu, el Barcelona Beer Festival (BBF) és un esdeveniment fet per i per als amants de la cervesa artesana. Neix amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat, per això durant tres dies (24-25-26 de març) tornaran a posar la cervesa artesana als focus d’atenció amb la voluntat de donar-la a conèixer i que més i més gent la descobreixi.
Enguany és consolida amb la sisena edició i com a novetat, canvien d’emplaçament. La Farga de l’Hospitalet de Llobregat acollirà a tots els cervesers amb l’afany d’evitar les llarguíssimes cues i per tant molt més espai per desenvolupar les exitoses jornades professionals, la internacionalització, els vincles amb la gastronomia o la música i altres expressions artístiques.
Cerveseria Matoll portarà la Matoll Torrada dins d’una selecció de més de 450 cerveses d’arreu del món. Una de les primeres cerveses creades per nosaltres, és una Brown Ale amb caràcter, com una fera desbocada, és densa amb un perfil totalment diferent de les típiques torrades, ja que és la més robusta de les sis. Notes afruitades i florals, seguides de notes de cafè, cacau i sucre cremat. La presència en boca de cereals i de notes de torrat, queda combinat amb la voluptuositat i la seva frescor sorprenen per una cervesa feta per els amants de la cervesa.

Segon any del Barcelona Beer Challenge, amb 756 cerveses presentades, un concurs cerveser que vol premiar i donar més valor a la cervesa artesana. Els premis és donaran el 25 de març dins els actes del BBF’17.
En presentem dues a veure si tenim sort!
Donat què els gustos i interessos del públic no es poden predir, no us podem dir el dia i hora que serà servida la nostra Matoll Torrada. Els organitzadors del Barcelona Beer Festival intentaran que en tot moment hi hagi un equilibri d’estils, procedències i interessos. Així que us esperem a tots i que pugueu disfrutar d’un festival únic en el sector de la cervesa artesana i gaudiu de la nostra cervesa i de moltes altres.

A4_bbf17_Logo