Per segon any consecutiu estarem presents al Barcelona Beer Festival!
Com ja sabeu, el Barcelona Beer Festival (BBF) és un esdeveniment fet per i per als amants de la cervesa artesana. Neix amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat, per això durant tres dies (4-5-6 de març) tornaran a posar la cervesa artesana als focus d’atenció amb la voluntat de donar-la a conèixer i que més i més gent la descobreixi.
Enguany és la cinquena edició i repeteixen el meravellós espai que els ha acollit els dos darrers anys (el Museu Marítim de Barcelona), ampliant encara més àrees com les exitoses jornades professionals, la internacionalització, els vincles amb la gastronomia o la música i altres expressions artístiques.
Cerveseria Matoll repeteix amb la Matoll Saüc dins d’una selecció de més de 300 cerveses d’arreu del món. Una cervesa artesana de flor de saüc molt particular pel seu aroma i gust a una flor desconeguda per la majoria però present al nostre entorn, on l’edició anterior és va esgotar en molt poca estona, tenint bones crítiques i amb el premi de poder tornar a formar part del festival aquest any.
La novetat d’aquest any és el Barcelona Beer Challenge 2016 un concurs cerveser que vol premiar i donar més valor a la cervesa artesana. Els premis és donaran el 6 de març dins els actes del BBF.
A veure si tenim sort!!!
Donat què els gustos i interessos del públic no es poden predir, no us podem dir el dia i hora que serà servida la nostra Matoll Saüc però l’organització a desenvolupat una App (BBF16 a Google Play i App Store) que us pot ser molt útil i poder estar informats en tot moment. Els organitzadors del Barcelona Beer Festival intentaran que en tot moment hi hagi un equilibri d’estils, procedències i interessos. Així que us esperem a tots i que pugueu disfrutar d’un festival únic en el sector de la cervesa artesana i gaudiu de la nostra cervesa i de moltes altres.

Cervesera_ Participant_BBF16_clara copia